Marketing rendezvények


A Massage Company számos olyan szolgáltatást nyújt, amely lehetõvé teszi az Ön cége számára, hogy masszázzsal menjen elébe ügyfeleinek.

Mindenre azonban még mi sem gondoltunk.

Ezért rendezvényszervezõ csapatunk örömmel segít Önöknek egyedi wellness-rendezvények megszervezésében. Lehet szó akár egyik csomagprogramunk egyedi igényekre szabásáról, az Önök üzleti igényeinek fényében; akár pedig egy program teljesen személyre szóló kidolgozásáról.

Néhány ötlet az induláshoz:

Saját, belsõ rendezvények
A rendezvényeken nyújtott szokásos ülõmasszázs szolgáltatáson felül a masszõrök viselhetnek az Önök vállalati arculatának megfelelõ és/vagy akár marketing-üzeneteit feltüntetõ ruházatot. A rendezvény részeként kioszthatják vállalatuk reklámanyagait is. Az összeredmény az, hogy a masszázs a kioszk, stand vagy rendezvény szerves részévé válik. Mindez összedolgozottabb, holisztikusabb és integráltabb élményben részesíti az érdeklõdõket.

Üzletek elõtt felállított ideiglenes reklámok/promóciók
Szervez olyan idõszakos kiskereskedelmi reklámokat/promóciókat, amelyek célja, hogy tovább építse a márkát és felhívja a figyelmet? Ha igen, a Massage Company segít Önnek abban, hogy a rendezvényt magasabb szintre emelje azzal, hogy segít Önöknek a kívánt célközönség és figyelem megragadásában. A székes masszázst bárhol fel lehet állítani: a járdán, a tetõn, az üzlet elõtt vagy a szállodai apartmanban – akárhol, ahol segíteni tudunk márkájuk megalapozásában és termékeik értékesítésében.

Marketing roadshow-k
A rendezvényeken nyújtott ülõmasszázs segítségével nagyszerû benyomást lehet tenni az ügyfelekre, az elemzõkre és a sajtóra – vigyük tehát magunkkal az útra! A Massage Company a roadshow minden állomásán képzett, engedéllyel rendelkezõ masszõröket és wellness-szolgáltatókat tud biztosítani.

Szakmai konferenciák
Egy szakmai konferencia sok odafigyelést és koncentrációt igényel a hallgatóktól. A Massage Company székes masszázzsal olyan frissítéssel szolgálhat vendégeinek, amelyet kávé és ásványvíz nem pótolhat. Ráadásul a masszázs a konferencia termen belül is végezhetõ, így egyetlen fontos mondatról sem marad le, aki a felfrissülés ezen formáját választja. Közönsége hálás hallgatóság lesz!

Egyéb szolgáltatások
Az alábbi szolgáltatások vállalatuk speciális igényeihez igazíthatók:

Jógaoktatók
Jógaoktatóink országos hálózata segít Önöknek abban, hogy különleges kötõdést alakítsanak ki hallgatóságukkal.

Mini-manikûrök
Ezt a szolgáltatást csak bizonyos piacokon kínáljuk; de mindig nagy visszhangja van. Tartalmazhat gyógyító kéz- és láb-reflexológiát is.

Luxus spa- szolgáltatások és rendezvények
A legkiemelkedõbb ügyfeleknek valami, ami még különlegesebb, mint a már amúgy is különleges spa szolgáltatásaink.
 

A rendezvény felállása

Azon tanakodik, vajon hogyan lehet az eseménybe beilleszteni a masszázst és a helyszíni wellness szolgáltatásokat?

Nyugalom – mi segíteni tudunk a masszírozó-állomások elhelyezésében, továbbá a rendezvénnyel kapcsolatos egyéb gyakorlati teendõkben.

Áraink

A rendezvény masszázs ára óránként

6400,- Forint + Áfa

amely tartalmazza a masszázs teljes lebonyolításához szükséges minden feltételt!

Rendezvény csúcsformában

- Kívánságára masszõreink az Ön cége lógójával ellátott pólokban dolgoznak

- VisualMassage-zsal a leghatékonyabb kommunikációért

- Szórólapokkal csalogatjuk vendégeinket a masszázsszékbe

Kérdése van?
Vegye fel velünk a
kapcsolatot!


 


Copyright 2008 The Massage Company