Marketing rendezvények


A Massage Company számos olyan szolgáltatást nyújt, amely lehetővé teszi az Ön cége számára, hogy masszázzsal menjen elébe ügyfeleinek.

Mindenre azonban még mi sem gondoltunk.

Ezért rendezvényszervező csapatunk örömmel segít Önöknek egyedi wellness-rendezvények megszervezésében. Lehet szó akár egyik csomagprogramunk egyedi igényekre szabásáról, az Önök üzleti igényeinek fényében; akár pedig egy program teljesen személyre szóló kidolgozásáról.

Néhány ötlet az induláshoz:

Saját, belső rendezvények
A rendezvényeken nyújtott szokásos ülőmasszázs szolgáltatáson felül a masszőrök viselhetnek az Önök vállalati arculatának megfelelő és/vagy akár marketing-üzeneteit feltüntető ruházatot. A rendezvény részeként kioszthatják vállalatuk reklámanyagait is. Az összeredmény az, hogy a masszázs a kioszk, stand vagy rendezvény szerves részévé válik. Mindez összedolgozottabb, holisztikusabb és integráltabb élményben részesíti az érdeklődőket.

Üzletek előtt felállított ideiglenes reklámok/promóciók
Szervez olyan időszakos kiskereskedelmi reklámokat/promóciókat, amelyek célja, hogy tovább építse a márkát és felhívja a figyelmet? Ha igen, a Massage Company segít Önnek abban, hogy a rendezvényt magasabb szintre emelje azzal, hogy segít Önöknek a kívánt célközönség és figyelem megragadásában. A székes masszázst bárhol fel lehet állítani: a járdán, a tetőn, az üzlet előtt vagy a szállodai apartmanban – akárhol, ahol segíteni tudunk márkájuk megalapozásában és termékeik értékesítésében.

Marketing roadshow-k
A rendezvényeken nyújtott ülőmasszázs segítségével nagyszerű benyomást lehet tenni az ügyfelekre, az elemzőkre és a sajtóra – vigyük tehát magunkkal az útra! A Massage Company a roadshow minden állomásán képzett, engedéllyel rendelkező masszőröket és wellness-szolgáltatókat tud biztosítani.

Szakmai konferenciák
Egy szakmai konferencia sok odafigyelést és koncentrációt igényel a hallgatóktól. A Massage Company székes masszázzsal olyan frissítéssel szolgálhat vendégeinek, amelyet kávé és ásványvíz nem pótolhat. Ráadásul a masszázs a konferencia termen belül is végezhető, így egyetlen fontos mondatról sem marad le, aki a felfrissülés ezen formáját választja. Közönsége hálás hallgatóság lesz!

Egyéb szolgáltatások
Az alábbi szolgáltatások vállalatuk speciális igényeihez igazíthatók:

Jógaoktatók

Jógaoktatóink országos hálózata segít Önöknek abban, hogy különleges kötődést alakítsanak ki hallgatóságukkal.

Mini-manikűrök
Ezt a szolgáltatást csak bizonyos piacokon kínáljuk; de mindig nagy visszhangja van. Tartalmazhat gyógyító kéz- és láb-reflexológiát is.

Luxus spa- szolgáltatások és rendezvények
A legkiemelkedőbb ügyfeleknek valami, ami még különlegesebb, mint a már amúgy is különleges spa szolgáltatásaink.

A rendezvény felállása

Azon tanakodik, vajon hogyan lehet az eseménybe beilleszteni a masszázst és a helyszíni wellness szolgáltatásokat?

Nyugalom – mi segíteni tudunk a masszírozó-állomások elhelyezésében, továbbá a rendezvénnyel kapcsolatos egyéb gyakorlati teendőkben.

Áraink

A rendezvény masszázs ára óránként

5600,- Forint + Áfa

amely tartalmazza a masszázs teljes lebonyolításához szükséges minden feltételt!

 
Rendezvény csúcsformában

- Kívánságára masszőreink az Ön cége lógójával ellátott pólokban dolgoznak

- VisualMassage-zsal a leghatékonyabb kommunikációért

- Szórólapokkal csalogatjuk vendégeinket a masszázsszékbe

 

 

Kérdése van?
Vegye fel velünk a
kapcsolatot!

Copyright 2008 The Massage Company