Jogi nyilatkozat

A http://www.themassagecompany.hu URL alatt elérhető weboldalt a The Massage Company Bt. (székhelye: 1056 Budapest, Nyáry Pél utca 10.; cégjegyzékszáma: 01-06-779444) üzemelteti és tartja fenn. A www.themassagecompany.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!
A weboldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak.

A The Massage Company Bt. törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget. Üzemeltető jogosult a Weboldalon közzétett információkat előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztatni, ideértve a Weboldal megszüntetését vagy más formában történő nyújtását is.

A weboldalon megjelenő információk és adatok bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.

A The Massage Company Bt. honlapjáról linkek segítségével elérhető partnercégek weboldalain szereplő információkat a The Massage Company Bt. nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal.

A The Massage Company Bt. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

A The Massage Company Bt. weboldalai, az azokon megjelenő grafikák, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok felhasználására és felhasználási jogának átruházására kizárólag a The Massage Company Bt. jogosult.

A látogató által a honlaphoz elektronikus levélben vagy más úton eljuttatott információkra vonatkozóan a The Massage Company Bt-nek semmilyen titoktartási kötelezettsége nincs, azt szabadon reprodukálhatja, közzéteheti, vagy felhasználhatja bármely célra. A honlaphoz küldött üzenetek tartalmáért és a benne foglalt információk valóságtartalmáért és pontosságáért egyedül a küldő felel.

A The Massage Company Bt. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezelnek. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Kérjük, hogy üzleti döntéseinek meghozatala előtt mindenképpen kérjen közvetlen felvilágosítást, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.


Kérdése van?
Vegye fel velünk a
kapcsolatot! 

 Copyright 2008 The Massage Company