Irodai masszázs


Elsõ látásra nem tûnik túl soknak – végül is mennyi haszna lehet tíz, húsz vagy akár harminc percnek?
A válasz mégis: sok. Korábban elvégzett tanulmányok azt mutatják, hogy az agy csupán néhány perc elteltével elkezd feltöltõdni. És a megfelelõ érintéstõl a fáradt izmok azonnal felfrissültnek érzõdnek.

Akkor most képzelje el, hogy még mennyi plusz haszon származhat az agy és a test egyidejû, rendszeres felfrissítésébõl! A kipihent dolgozók ellazultak és készen állnak a munkavégzésre. A masszázs ezenfelül jó hangulatot is biztosít számukra – ez jól jön, ha pl. ügyfelekkel foglalkoznak vagy bármi más munkát végeznek - és jó érzésekkel tölti el õket a vállalatot illetõen.

A Massage Company pontosan ezt kínálja – átfogó helyszíni wellnes-megoldást az izmok, az agy, a munkatársak és a vezetés felfrissítéséhez.

Irodai masszázs az Ön irodájában

Azon tûnödik, hogy hogyan lehet a cége életébe beilleszteni a masszázst? És vajon mit szólnak hozzá a kollégák?

Mielõtt döntene, próbálja ki ingyen! Mi a Massage Companynál a hosszú távú és elégedett ügyfélkapcsolatokat tartjuk vállalkozásunk alapjának: ezekbõl nem engedünk!

Áraink

15 perces masszázs ára

1600 Forint

20 fõ felett: 1500 Forint

Kedvezményekért, finanszírozási lehetõségekért és egyedi igényeivel forduljon hozzánk bizalommal - mindenre lesz megoldás! :)

Az irodai masszázs magában foglalja

- Eljutást az Önök telephelyére
- Berendezések felállítását
- Mûködési engedéllyel és felelõsségbiztosítással rendelkezõ masszõrök munkáját
- Profi masszázsszéket
- Higiéniás fejpántok használatát

A Massage Company képzett masszõrei hetente, kéthetente vagy havonta látogatják meg az Ön munkahelyét. Garantáljuk, hogy látogatásaik növelni fogják a munkatársak teherbíróképességét és energiaszintjét, és pozitív gondolatokkal töltik el õket önmagukról és karrierjükrõl. Egy jó masszázs nagyszerû juttatás, amitõl a munkatársak valóban felélénkülnek! Garantáltan megtérül hatékonyságban és pozitív energiában. A Massage Company nemcsak jó gyakorlat, hanem egyben jó PR is.
Tekintse meg, mit mondanak róla ügyfeleink!


 

Kérdése van?
Vegye fel velünk a
kapcsolatot!


 


Copyright 2008 The Massage Company