Irodai masszázs


Első látásra nem tűnik túl soknak – végül is mennyi haszna lehet tíz, húsz vagy akár harminc percnek?
A válasz mégis: sok. Korábban elvégzett tanulmányok azt mutatják, hogy az agy csupán néhány perc elteltével elkezd feltöltődni. És a megfelelő érintéstől a fáradt izmok azonnal felfrissültnek érződnek.

Akkor most képzelje el, hogy még mennyi plusz haszon származhat az agy és a test egyidejű, rendszeres felfrissítéséből! A kipihent dolgozók ellazultak és készen állnak a munkavégzésre. A masszázs ezenfelül jó hangulatot is biztosít számukra – ez jól jön, ha pl. ügyfelekkel foglalkoznak vagy bármi más munkát végeznek - és jó érzésekkel tölti el őket a vállalatot illetően.

A Massage Company pontosan ezt kínálja – átfogó helyszíni wellnes-megoldást az izmok, az agy, a munkatársak és a vezetés felfrissítéséhez.

Irodai masszázs az Ön irodájában

Azon tűnödik, hogy hogyan lehet a cége életébe beilleszteni a masszázst? És vajon mit szólnak hozzá a kollégák?

Mielőtt döntene, próbálja ki ingyen! Mi a Massage Companynál a hosszú távú és elégedett ügyfélkapcsolatokat tartjuk vállalkozásunk alapjának: ezekből nem engedünk!

Áraink

15 perces masszázs ára

1400 Forint

20 fő felett: 1200 Forint

Kedvezményekért, finanszírozási lehetőségekért és egyedi igényeivel forduljon hozzánk bizalommal - mindenre lesz megoldás! :)

Az irodai masszázs magában foglalja

- Eljutást az Önök telephelyére
- Berendezések felállítását
- Működési engedéllyel és felelősségbiztosítással rendelkező masszőrök munkáját
- Profi masszázsszéket
- Higiéniás fejpántok használatát

A Massage Company képzett masszőrei hetente, kéthetente vagy havonta látogatják meg az Ön munkahelyét. Garantáljuk, hogy látogatásaik növelni fogják a munkatársak teherbíróképességét és energiaszintjét, és pozitív gondolatokkal töltik el őket önmagukról és karrierjükről. Egy jó masszázs nagyszerű juttatás, amitől a munkatársak valóban felélénkülnek! Garantáltan megtérül hatékonyságban és pozitív energiában. A Massage Company nemcsak jó gyakorlat, hanem egyben jó PR is.
Tekintse meg, mit mondanak róla ügyfeleink!Kérdése van?
Vegye fel velünk a
kapcsolatot!

Copyright 2008 The Massage Company