GYIK


Mi az az ülőmasszázs?
Az ülőmasszázs olyan 15-20 perces masszázs, amely a nyak, hát, vállak, karok és kezek feszültségre erősen reagáló területeire összpontosít. A masszírozás ergonómiai tervezésű, hordozható masszázsszékben történik. Ön előre néző pozícióban ül a masszázsszékbe, miközben arca egy arctámlán nyugszik. Semmilyen ruházatot nem szükséges levenni. Az ülőmasszázs gyors gyógyító eredményeket produkál a legjobban befeszülő területekre való összpontosítással.

Mennyi helyre van szükség?
Nem sokra – csupán egy kb. 1,5 x 2 m-es területre van szüksége a masszőrnek a masszázsszék felállításához és ahhoz, hogy elég helye legyen a kényelmes mozgáshoz.

Le kell vennem a ruhámat?
Nem. Az ülőmasszázs közben az ügyfél teljes öltözetében marad, habár az előfordulhat, hogy megkérik, hogy vegye le pl. a zakóját vagy egy útban lévő ékszert.

Olajokat is használnak a masszázs során?
Az ülőmasszázs során nem használnak olajokat. Néha könnyű, jól beszívódó krémet alkalmaznak a kézmasszázshoz. Kérjük, tudassa a masszőrrel, ha Ön krém nélkül szeretné a masszázst.

És a higiénia?
Minden masszázs előtt a masszőrök kezet mosnak és az arctámlára tiszta betétet helyeznek.

És ha én erősebben vagy gyengébben szeretem?
Egyszerűen szóljon! Masszőreink képzésük során megtanulták, hogyan alkalmazkodjanak a különféle test-típusokhoz és nyomásra való érzékenységhez.

Mire számíthatok egy 15-perces ülőmasszázs során?
A negyedórás masszázs során a masszőr a nyakára, vállaira, hátára, karjaira és kezeire fókuszál. Ha azt szeretné, hogy egy bizonyos területen tovább időzzön, akkor egyszerűen szóljon.

Mire számíthatok egy félórás ülőmasszázs során?

A félórás masszázs lehetővé teszi, hogy a masszőr mélyen átdolgozza a nyak, vállak, hát és karok környékét, valamint a kezeket. A problémásabb területeket is alaposan át lehet gyúrni.

Megkérhetem a masszőrt, hogy egyetlen területre fókuszáljon?
A masszázs elején a masszőr meg fogja kérdezni, hogy vannak-e konkrét problémás területek. Ha azt szeretné, hogy a masszőr egy konkrét területre fókuszáljon, egyszerűen beszélje meg vele.

A masszázs után fáradt leszek?
Egyáltalán nem! A kutatások és tapasztalataink is éppen az ellenezőjét mutatják: nevezetesen, hogy az irodai masszázsban részesülők a masszázs után sokkal élénkebbek és fókuszáltabbak.

Borravalót lehet adni?
Borravalóra masszőreink nem számítanak és nem várják el.

Terhes vagyok. Ettől függetlenül részesülhetek ülőmasszázsban?
A masszázs nagyon előnyös lehet a nők számára terhesség időszakában. A masszőrrel azonban mindenképpen tudassa, hogy terhes, hogy ő ennek megfelelően tudjon gondoskodni az Ön biztonságáról és kényelméről. Ez különösképpen igaz, ha Ön terhessége első harmadában jár, amikor esetleg még szemmel nem látható a terhesség.

Vannak-e az ülőmasszázsnak ellenjavallatai?
Igen. A masszázs az alábbi egészségügyi problémák esetén nem ajánlott (nem teljes lista!): kezeletlen magas vérnyomás, kezeletlen cukorbetegség, törések, csigolyasérv, daganatos betegségek, az érzékelés hiánya vagy bizsergés a test bármely területén, különösen a kézben vagy lábban. Kérjük, hogy az ülőmasszázs előtt tudasson a masszőrrel minden akut vagy krónikus egészségügyi problémát.

Hány masszőrre lesz szükségem a rendezvényemhez?
A masszőrök ideális számát több tényező is befolyásolja; többek között a várható forgalom, a rendelkezésre álló hely és a rendelkezésre álló összeg. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk Önnek a legmegfelelőbb stratégia meghatározásában.

Kik az önök masszőrei?
A Massage Company kizárólag magasan képzett és tapasztalt masszőrökkel dolgozik, akik kiválóan ismerik a székmasszázs technikáját. Minden masszőrt gondosan szűrünk, és a referenciáikat is ellenőrizzük. Ezen kívül ügyfeleinket is arra buzdítjuk, mindennemű véleményüket osszák meg velünk masszőreink munkájával kapcsolatban.

Mennyi ideig tartson a masszázs?
Kiállítások, kereskedelmi vásárok és rendezvények esetén azt javasoljuk, hogy indítsanak tízperces ülőmasszázzsal, majd igazítsák a masszázs hosszát a forgalomhoz. Vállalati masszázs esetében általában tanácsosabb 20-30 perces masszázst alkalmazni.

Mennyivel előre kell időpontot foglalni?
Ez a rendezvény méretétől és helyétől is függ. Ha kis rendezvényről van szó, és csupán 1-2 masszőrre van szükség egy nagyvárosi környezetben, elegendő, ha nem sokkal az esemény előtt szólnak. Nagyobb rendezvények esetén azonban, vagy ha az eseményre eldugott helyen vagy több helyszínen kerül sor, örülünk, ha legalább két héttel korábban felveszik velünk a kapcsolatot.

Hogyan működik a VisualMassage?
A masszírozás közben a résztvevő egy - kis, a masszázsszékhez rögzített - monitoron keresztül az Ön reklámfilmjét, bemutatkozó klipjét nézi, illetve fülhallgatón keresztül hallgatja. A VisualMassage viszi át az Ön üzenetét a látogatónak, aki így a cégének, termékének fogalmát a masszázs nyugtató, kellemes érzésével köti össze!

A VisualMassage által kizáródik a külvilág: csak az Ön üzenete jut el a látogatóhoz! Tökéletes lehetőség beszélgetést kezdeményezni a masszázsra várakozókkal vagy a masszázsszékből felállókkal, így megtöbbszörözheti üzletszerzési lehetőségeit!

Tudnak biztosítani hostesst is a rendezvényhez?
Nagyobb rendezvények esetében az ajánlat tartalmazhat egy üdvözlő vagy egy standos kollégát – kérjük, tudassa velünk az igényeit, és mi biztosan megtaláljuk a megoldást.

Kínálnak önök az székmasszázstól eltérő rendezvény-szolgáltatásokat is?
Igen! Országos szolgáltató hálózatunk gyógytornászokat, dietetikusokat, kozmetikusokat, manikűrösöket, jóga-oktatókat, meditációs oktatókat, reflexológusokat és egyéb területeken képzett szakembereket is magába foglal.

 

Kérdése van?
Vegye fel velünk a
kapcsolatot!

Copyright 2008 The Massage Company